Защо запаметените ми предпочитания изчезват, когато преинсталирам приложението

След като деинсталирате и инсталирате отново приложението, любимите ви дефиниции няма да бъдат запазени.
Това е така, защото думите в списъка не са свързани с вашия акаунт и след като приложението бъде изтрито, думите също ще бъдат изтрити.

Бихме ви препоръчали да направите скрийншот на всички запазени определения, в случай че искате да деинсталирате и след това да инсталирате отново приложението.