Следвайте тези стъпки, за да изтриете окончателно акаунта си в MobiSystems. Моля, обърнете внимание, че това действие е необратимо и ще изтрие всички свързани данни.
1. Влезте в центъра за акаунти на MobiSystems
- Отиди на уебсайта на MobiSystems и избери Вход.
- Навигиране до Моят акаунт
2. Кликнете върху „Редактиране на акаунт“
- В „Моят акаунт“ кликнете върху Редактиране на акаунта, за да получите достъп до детайлите на профила и настройките си.
3. Намерете и изберете „Изтриване на профил"
- Превъртете надолу до секцията Изтриване на профил и кликнете бутона Изтриване на профил.
4. Потвърдете изтриването на акаунта си
- В изскачащия прозорец въведете паролата си за проверка на сигурността.
- Кликнете отново Изтриване на профил, за да потвърдите.
Важно: Това действие е необратимо. Изтриването на акаунта ви ще премахне за постоянно всички потребителски данни, включително:
- Име, имейл адрес, парола и телефонни номера
- Снимка на профила и потребителски настройки
- Файлове, съхранени в MobiDrive
Като следвате тези стъпки, ще премахнете завинаги всичките си данни и достъпа до услугите на MobiSystems. Моля, действайте внимателно, ако решите да изтриете акаунта си.